JYSK

JYSK Visas JYSK akcijas

Larss Larsens ir dzimis Dānijas ziemeļrietumos, praksi izgājis audumu veikalā. Vēlāk, uzsākot mēbeļu tirdzniecību, viņam radās ideja atvērt savu gultasveļas veikalu tīklu. Larsam Larsenam praktiski nebija līdzekļu, bet bija daudz lielisku ideju. Jaunajam un ambiciozajam uzņēmējam drīz vien izdevās atrast vairākus piegādātājus un banku, kas vēlējās un bija gatava viņu atbalstīt. Tā bija Dānijas Norresundby Bankas neliela filiāle, ar kuru uzņēmējs sadarbojas vēl joprojām. Larss Larsens atvēra savu pirmo JYSK veikalu 1979. gada 2. aprīlī Aarhus pilsētā Jutlandē. Larsenam bija lieli mērķi, tomēr viņš nevarēja paredzēt, cik strauji uzņēmuma darbība attīstīsies nākotnē.

Kas ir JYSK?

Dāņu uzņēmums JYSK ir viens no visstraujāk augošajiem veikalu tīkliem 'ikdienas dzīves un atpūtas' mazumtirdzniecības nozarē, ar misiju ikvienam nodrošināt labāko piedāvājumu ikdienas dzīves un atpūtas vajadzībām. JYSK veiksmes stāsts aizsākās 1979. gadā, kad uzņēmuma dibinātājs un tā vienīgais īpašnieks, uzņēmējs Larss Larsens, atvēra savu pirmo veikalu Dānijā ar vienkāršu ideju - vienmēr sniegt klientiem labāko piedāvājumu. Šī ir uzņēmuma filozofija arī šodien. JYSK Baltijas valstīs ir pazīstams kopš 2001.gada, kad t/c „Alfa” tika atvērts pirmais JYSK veikals Latvijā. Baltijas valstīs JYSK strādā uz franšīzes līguma pamata.

Ko mēs pārdodam?

JYSK piedāvā plašu preču sortimentu mājas labiekārtošanai. Ar JYSK Jūs varat labiekārtot ikvienu dzīves telpu, sākot ar priekšnamu un beidzot ar vannasistabu, jo vienuviet pieejams viss ikdienā nepieciešamais - gultas veļa, segas, spilveni, galdauti, dvieļi, istabas un dārza mēbeles, apgaismes ierīces, sveces, salvetes un daudzas citas noderīgas lietas. 
Vairāk informācijas www.jysk.lv