BENU APTIEKA

BENU APTIEKA Visas BENU akcijas

BENU aptieku tīkls ir viens no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kur tas apvieno 60 aptiekas un 4 aptieku filiāles.
Mūsu aptiekās visā Latvijā pieejams īpaši plašs recepšu un bezrecepšu medikamentu, higiēnas preču, uztura bagātinātāju un kosmētikas sortiments. Turklāt, apmeklējot BENU aptieku,  pircēji vienmēr sastapsies ar mūsu atsaucīgajiem un zinošajiem farmaceitiem.
Kopumā mūsu aptiekās ir nodarbināti aptuveni 5350 darbinieku, kuri gada laikā apkalpo aptuveni 42 miljonus klientu - izsniedz medikamentus, pārdod augstas kvalitātes ādas kopšanas produktus, kā arī sniedz profesionālus padomus par pircējus interesējošiem veselības jautājumiem.
Līdz 2012.gadam aptieku tīkls Latvijā darbojās kā „Ģimenes aptiekas”. Starptautiskā līmenī īstenojot zīmola maiņu, Latvijas iedzīvotāji tika iepazīstināti ar jauno nosaukumu - „BENU Aptieka”.
  • Tā izvēles pamatojums meklējams jau esošajā „Phoenix group” nosaukumā. Benu (jeb bennu) ir mītisks putns, kura izcelsme meklējama ēģiptiešu mitoloģijā.
  • Turklāt benu ir daudz kopīgu iezīmju ar labi pazīstamo grieķu mitoloģijas tēlu – feniksa putnu („Phoenix group” tulkojumā nozīmē „Fenikss grupa”).
  • Tāpat kā fenikss arī benu ir cēlies no Saules un ir simbols dzīvībai, enerģijai, atdzimšanai un reģenerācijai, kas ir ļoti atbilstoša kombinācija spēcīgam veselības aprūpes zīmolam.

BENU vērtības


Mēs piedāvājam īpašu BENU zīmola pieredzi un viesmīlīgu vidi, kur katrs apmeklētājs jūtas drošībā un nokļuvis labās rokās. Kompetence, draudzīgums, mūsdienīgums, inovācijas un klientu iesaiste – šīs ir piecas vērtības, kas raksturo BENU aptieku darbību.

BENU pasaulē

BENU aptiekas Baltijā ir daļa no Eiropas BENU aptieku ķēdes, kas pieder „Phoenix group”. Ieskaitot Latviju, BENU aptieku tīkls atrodams septiņās Eiropas valstīs – arī Čehijā, Šveicē, Nīderlandē, Ungārijā, Igaunijā un Lietuvā. Kopumā ar nosaukumu „BENU Aptieka” ir apvienotas aptuveni 700 aptieku.

Vairāk informācijas www.benu.lv