SIBERIKA

SIBERIKA Visas SIBERIKA akcijas

"Siberika"– sevis un savas mājas kopšanas preču firmas veikals. Šobrīd strādā 21 veikals visā Latvijas teritorijā.

Saviem pircējiem "Siberika" piedāvā plašu sadzīves ķīmijas, kosmētisko līdzekļu un personiskās higiēnas preču sortimentu, kā arī iespēju skaisti noformēt un iesaiņot pirkumu.

Veikalu "Siberika" plauktos atrodas 2500 preču vienību. Daudzas preces ir unikālas – to ražošanā tiek izmantotas tikai dabiskas un organiskas izejvielas, un tās nesatur agresīvus komponentus.

Mūsu veikalu mērķis – kļūt pircējam par enciklopēdiju un konsultantu ne tikai sevis veselīgā kopšanā, bet arī savas mājas uzkopšanā. Mēs piedāvājam mūsu klientiem ievērot veselīgu dzīvesveidu ne tikai vispārpieņemtajās jomās – sports un uzturs, bet arī skaidrojam tā nepieciešamību un izkopjam gaumi tādā patīkamā nodarbošanās kā sevis kopšana. Protams, tai pašā laikā mēs neaizmirstam arī par tradicionālās kosmētikas un sadzīves ķīmijas cienītājiem, jo arī viņi būs apmierināti ar piedāvājamo preču klāstu mūsu veikalos.

Mēs ticam tam, ko mēs darām. Tieši šī ticība palīdz mums palikt atvērtiem, godīgiem un saprotamiem mūsu pircēju, partneru un draugu lokā. Ļoti ceram ieraudzīt arī Jūs viņu vidū!