MANA APTIEKA

MANA APTIEKA Visas MANA APTIEKA akcijas

„Mana Aptieka” ir zīmols, kas pieder Latvijas aptiekāriem. Esam apvienojušies, lai sniegtu Latvijas iedzīvotajiem farmaceitisko aprūpi atbilstoši mūsdienu sasniegumiem un strādātu pacientu interesēs. To, kas nepieciešams viņa pacientam, vienmēr labāk zinās tieši vietējais aptiekārs, bet, lai to panāktu, nereti ir nepieciešamas organizācijas iespējas.
Aptiekās, kuru fasādes apzīmētas ar „Mana aptieka” izkārtni, darbu vada speciālisti ar augstāko izglītību farmācijā – sertificēti farmaceiti. Mūsdienās bez konsultācijas ar speciālistu cilvēkiem ir grūti orientēties lielajā zāļu klāstā, tāpēc liels darbs tiek ieguldīts arī pašu aptiekāru tālākizglītībā. Mūsu aptieku darbinieki būs informēti par jaunākajiem medikamentiem un ārstēšanas metodēm, zinās, kā pasargāties no nevēlamam blaknēm un palīdzēs sasniegt Jums vēlamo rezultātu. „Mana aptieka” darbinieku aicinājums ir palīdzēt cilvēkiem.
„Mana Aptieka” darbojas neatkarīgi no lielajiem zāļu tirgotājiem. Tas nozīmē, ka medikamenti tiek pirkti tur, kur cenas ir zemākas, nevis no kāda konkrēta zāļu tirgotāja. Tas ļauj mums piedāvāt pacientam labākas cenas zālēm un citiem veselību veicinošiem līdzekļiem.
Mana aptieka zina, ka dzīve nebeidzas aiz galvaspilsētas robežas, tāpēc dažādas veselību veicinošas aktivitātes tiek veiktas un atbalstītas pat attālākajos Latvijas nostūros. Tie ir ekspresdiagnostikas pasākumi ar mērķi noteikt saslimšanas riskus un veicināt laicīgu slimību diagnostiku, tās ir izglītojošas lekcijas par pacientiem saistošām tēmām. Tās ir lietas un pasākumi, kuru nepieciešamību redzēt var tikai vietējais farmaceits.
Vairāk informācijas www.manaaptieka.lv