TOP!

TOP! Visas TOP! akcijas

top! pārtikas veikalu tīkla galvenais mērķis ir izprast savu patērētāju vajadzības un nodrošināt pircējiem par adekvātu cenu ikdienā nepieciešamās pārtikas un nepārtikas preces tiešā viņu dzīvesvietas tuvumā:
  • augstu klientu apmierinātību,
  • visu piedāvāto preču pieejamību vienuviet,
  • plašu veikalu tīkla pārklājumu visā Latvijā.

Preču zīmes top! heraldiskais skaidrojums ir meklējams tā nosaukuma interpretācijā, kur katrs burts sevī atspoguļo kādu no korporatīvajām pamatvērtībām:
t – taupība (skaidrojums: patērētāju mūžsenā dilemma vēstī, ka ģimenes vēlmes ir neierobežotas, bet budžets - ierobežots. Patērētājs vienmēr vēlas iegūt vairāk labuma par esošiem līdzekļiem. No pircēju labklājības būs atkarīga arī top! veikalu labklājība);
o – organizācija (skaidrojums: visu iesaistīto pušu savstarpējas sadarbības organizācija, nodrošinot pastāvīgu uzņēmuma izaugsmi un patērētāju gandarījumu un prieku par pavadīto laiku top! veikalos);
p – palīdzība (skaidrojums: jebkura darbinieka galvenais uzdevums ir palīdzēt pircējam izdarīt pareizo izvēli un saņemt visu informāciju, lai iepirkšanās top! veikalos būtu prieks visai ģimenei).
 
Ar preču zīmi top! Latvijā šobrīd darbojas 226 pārtikas veikali, no tiem 125 top! un 101 mini top!veikali, kuri pieder 19 vietējiem uzņēmumiem: SIA „Firma Madara 89”, AS „LPB”, AS „Diāna”, SIA „Lars Limited”, SIA „Gabriēla”, SIA „Dekšņi”, SIA „Mārksmens”, SIA „Madara 93”, SIA „AA & Co”, SIA „Krista - A”, AS „Roga - Agro”, SIA „ESSA”, SIA „G.A.L.”, SIA „Lekon”, SIA „Ogres Prestižs”, SIA „Pārtikas veikalu grupa”, SIA "Oregano",SIA "SP" un SIA "Palmas-S".
SIA „Iepirkumu grupa” ir pārtikas veikalu tīklu top! pārstāvošais uzņēmums, kurš veikalu tīklam nodrošina vienotu iepirkumu sistēmu un kopējas mārketinga aktivitātes.
Vairāk informācijas www.toppartika.lv