VYNOTEKA

VYNOTEKA Visas VYNOTEKA akcijas

Lieli ir vīna pasaules plašumi, tāpēc vienmēr ir labi, ja ir draugs, kas palīdzēs tajā orientēties. Specializēto alkoholisko dzērienu veikalu tīkls “Vynoteka” ir tieši tāds Jūsu draugs. Profesionāls, uzticams un pastāvīgs.

     Pašlaik mēs sadarbojamies kopumā ar 75 vīna ražotājiem no visas pasaules. Ilgā laikposmā mums ir izdevies izveidot ciešas un draudzīgas attiecības ar mūsu piegādātājiem, kas ļauj mums piedāvāt pircējiem ļoti plašu preču sortimentu par ekskluzīvām cenām. Bez tam mēs sadarbojamies arī ar vietējiem piegādātājiem, nodrošinot klientiem pilnu tirgū esošo dzērienu klāstu – vairāk nekā 1500 vīnu marku, virs 300 alus šķirnēm, kas ir atzītas visā pasaulē, un pastāvīgi augošu citu alkoholisko dzērienu izvēli.

     Apmeklējot jebkuru no mūsu tīkla 14 veikaliem, Jūs iegūsit vienreizēju pirkuma pieredzi. Tas ir mūsdienīgs un optimizēts preču izvietojums, mēneša akcijas, dažādi piedāvājumi un, protams, profesionāla un draudzīga apkalpošana. Vinotēkas darbinieki ir teicami lietpratēji savā nozarē, vienmēr gatavi atbildēt uz jebkuriem Jūsu jautājumiem, ieteikt un palīdzēt izvēlēties vajadzīgo preci.

     Liela profesionālu darbinieku komanda izvēlas preces arī mūsu piedāvājumiem internetā, sniedzot izsmeļošus un profesionālus vīnu aprakstus, citu noderīgu informāciju par to, kā pasniegt vīnu, interesantus vīna un citu ēdienu kombināciju paraugus, kā arī personīgi Jums ieteiks jūsu vajadzībām atbilstošus dzērienus.