RIMI

RIMI Visas RIMI akcijas

Ienākot Latvijas tirgū un uzsākot savu darbību 1996. gadā, mēs – Rimi Latvia – atvērām pirmo pēc labākajām Eiropas tradīcijām veidoto lielveikalu Latvijā un iepazīstinājām klientus ar pavisam jaunu iepirkšanās pieredzi.
Šobrīd mēs esam lielākais mazumtirdzniecības uzņēmums Latvijā ar visplašāko veikalu tīklu un iedzīvotājiem nodrošinām labāko piedāvājumu – plašu preču sortimentu, augstākās kvalitātes produktus, kā arī ērtu iepirkšanos.
Mūs raksturo vienkāršība, uzticamība, personiska attieksme un spēja iedvesmot. Mūsu misija ir būt vadošajam mazumtirgotājam, īpaši koncentrējoties uz maltītēm.
Šodien, kad Latvijas iedzīvotāji saka "Rimi", tas nozīmē ne tikai iecienītu lielveikalu un iepirkšanos, bet daudz ko vairāk – kvalitatīvākos produktus par labāko cenu, īpašu attieksmi, sakārtotu iepirkšanās vidi un jauku, izpalīdzīgu personālu. Rimi ir Latvijas pircēju mīļākais veikals, kas ir tuvāk ne tikai mājām, bet arī sirdij.
Šobrīd pircējiem ir atvērti 119 Rimi un zemo cenu līdera Supernetto veikali visā Latvijā, kas darbojas vienotā Rimi Baltic veikalu grupā. Rimi Latvia šobrīd strādā vairāk nekā pieci tūkstoši darbinieku.
Rimi Latvia tirgū pārstāvēts ar šādiem veikaliem:
Rimi hipermārketi: 31
Rimi lielveikali: 43
Supernetto: 45
Kopā veikali: 119
Rimi ir iecienītākā Zviedrijas mazumtirgotāja ICA Gruppen meitas uzņēmums Latvijā. Skandināvijas pieredze garantē ne tikai veiksmīgu biznesa attīstību, bet arī augstākos kvalitātes standartus ikvienai lietai.
Vairāk informācijas www.rimi.lv